Oktober 2021

Söndagsskola

Nu är det äntligen dags för söndagsskola igen! Du som är 3 år eller äldre är välkommen! Söndagsskolan träffas i Klöverdala Missionshus varannan söndag under gudstjänsttid. Vi är med en stund på gudstjänsten för att sedan gå en trappa upp till vår egen samling. Efter storsamlingen kan man välja någon aktivitet som pyssel, uteaktivitet, dans m.m.

Välkomna!
/söndagsskolledarna

Lighthouse

Namnet lighthouse kommer från lovsången “my lighthouse” Vi tyckte att namnet är en bra liknelse för hur Gud kan hjälpa oss i våra liv. Han hjälper oss visa vägen när livet är stormigt som havet, han finns alltid där och hjälper oss genom att visa vägen.

Lighthouse breakfast
Lighthouse breakfast är ett förmiddagsmöte för hela församlingen där innehållet inriktas till ungdomar. Mötet kommer börja vid 11.00 men man är välkommen att komma och äta frukost som serveras från kl 10.00 Gudstjänsten kommer ha ett varierat innehåll och lovsång!

Lighthouse Night
Lighthouse Night är ett ungdomsmöte som hålls på kvällen. Mötet är intrikat till ungdomar men alla i församlingen som känner att de vill komma får komma! Vi kommer fylla kvällen med lovsång, predikan, mat och massa
annat kul!

Manusstop

Nästa programblad omfattar december – februari
Manusstopp för det programbladet är onsdagen
den 10 november.

Kretsstyrelsen

Träffas den 20/10, 17/11
Om du har en fråga eller något annat som du vill förmedla till styrelsen kan du kontakta Ulla Järn